woensdag 5 juni 2013

Belangrijke beslissingen

R-Net door Haarlem-Noord biedt de inwoners van dit stadsdeel de komende jaren een goede, snelle verbinding met het station. De gemeente heeft de afgelopen jaren in goed overleg met de WBO, de wijkraden en belangenorganisaties in Haarlem-Noord afspraken gemaakt voor een veilige route over de Rijksstraatweg. De gemeenteraad praat morgenavond over dit voorstel. Mijn inzet is erop gericht Haarlem-Noord ook de komende jaren goed openbaar vervoer te laten houden. Samen met het WBO en de provincie gaan we daarin slagen.

Ook goed overleg heeft de afgelopen jaren plaatsgevonden met de Belangengroep Haarlemse Scheepsbewoners over een nieuwe verordening Woonschepen. Ongeveer 250 scheepsbewoners hebben direct met deze regels te maken. Ook hierover wordt morgenavond een besluit genomen door de gemeenteraad.

En tot slot gaat de gemeenteraad morgenavond een besluit nemen over de parkeervisie. Na vele jaren en intensief overleg ligt er nu een document voor waar de gemeenteraad een uitspraak over kan doen.

Belangrijke beslissingen!

Rob van Doorn